Hvilke LED-veker er tilgjengelige på markedet og hvordan velge?

I bilbelysning brukes ofte flere typer LED-brikker, hver med sine egne egenskaper og bruksområder.

 

I denne artikkelen skisserer vi en rekke brikketyper som vanligvis brukes i LED frontlykter. Her er noen av de forskjellige typene chips:

 cob chip

1. COB (Chip on Board)

COB-brikker er en kretskortproduksjonsmetode der integrerte kretser (som mikroprosessorer) er direkte festet til et trykt kretskort. COB-teknologi er kjent for sin kostnadseffektivitet og myke lysutslipp. Imidlertid har den en tendens til å være lavere i lysstyrke, kortere i levetid, og kan forårsake blendingsproblemer på grunn av unøyaktig fokus.

 csp-brikke

2. CSP (Chip Scale Package)

CSP-brikker er en overflatemonterbar integrert kretspakke. CSP-brikker er den nåværende mainstream og er tilgjengelig i forskjellige kvaliteter. De tilbyr presis fokus, høy holdbarhet og utmerket lyseffektivitet. Jo høyere tall (som 1860 til 7545), jo høyere kvalitet. Imidlertid krever de effektiv varmespredning for å forhindre feil.

 Philips ZES-brikke

3. Philips ZES-brikke

Philips ZES Chip er en høyeffekts LED designet for utmerket fargekonsistens, lysstyrke og lysflukstetthet, og gir stor designfleksibilitet for belysningsløsninger. Disse sjetongene er kjent for deres presise fokus og unike cutoff. De anses som høy kvalitet, men er dyrere og har moderat lysstyrke.

 cree chip

4. CREE Chip

Det er en type LED-brikke produsert av CREE, Inc., et selskap kjent for sine høykvalitets LED-belysningsprodukter. CREE-brikker er anerkjent for sin effektivitet, lysstyrke og pålitelighet. CREE-brikker er kjent for sin høye lysstyrke og jevne belysning, og lysdiodene deres er dekket med runde kuler. Fokuset deres er ikke nøyaktig og prisen er relativt høy.

 

5. Flip Chip

Det er en metode for å koble sammen halvlederenheter som IC-brikker eller mikroelektromekaniske systemer (MEMS) med eksterne kretser. Dette oppnås ved å bruke loddestøt som har blitt avsatt på chipputene. Flip chip er et annet alternativ for bilbelysning, som har visse fordeler i ytelse og pris.

 

For tiden har mange LED-frontlyspærer for biler begynt å ta i bruk flip-chips.

 

Grunnen til at flip-chips er mye brukt er at lysintensiteten til denne brikken er veldig konsentrert.

 

Ny design bil LED hovedlykt Hvit 6000K

 https://www.wwsbiu.com/new-design-car-led-headlight-white-6000k-waterproof-ip-67-product/

Denne LED-frontlykten fra WWSBIU har60W per pære og 4800 lumen. Den bruker høykvalitets flip-chip-teknologi for å gi et fokusert og jevnt strålemønster. La deg se lenger, klarere og kjøre tryggere.

 

Denne billykten har superlang levetid og er utstyrt med kjølevifte. Den kan fortsatt brukes i dårlig vær.

Hver brikketype har sine fordeler, ulemper og begrensninger, så når du velger en veke, avhenger det av den spesifikke belysningsapplikasjonen og ytelsen som kreves.


Hvis du vil vite mer eller kjøpe billykter, vennligst kontakt WWSBIU-tjenestemenn direkte:
Selskapets hjemmeside:www.wwsbiu.com
A207, 2. etasje, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Innleggstid: Jun-11-2024