Hva er bi led projektor? Dypdykk

Mens samfunnet fortsetter å endre seg,Bi ledet projektorteknologi endrer måten vi belyser omgivelsene våre på, spesielt i bilindustrien.LED projektor frontlykterbruk en kombinasjon av lysdioder (lysemitterende dioder) og bifokale linser for å forbedre lyseffekten og førerens synsfelt betraktelig, noe som øker sikkerheten ved nattkjøring.

 https://www.wwsbiu.com/car-led-headlight-1-8-inches-dual-light-matrix-lens-led-high-brightness-headlights-product/

Så, hva er egentlig enLED projektor linse?

Led-linseprojektoren er et konvekst speil installert i frontlykten, som ligner på et forstørrelsesglass. Den fungerer som et lysfokus, som et forstørrelsesglass, som kan fokusere lyset slik at det skinner lenger unna. I tillegg kan linsen også begrense vinkelen på lyset for å hindre at lyset sprer seg rundt og påvirker synet til andre bileiere og fotgjengere. Objektivets funksjon inkluderer også å konsentrere begrenset lys slik at det kan brukes rasjonelt, og dermed forbedre lyseffekten til billyktene.

 https://www.wwsbiu.com/car-led-headlight-1-8-inches-dual-light-matrix-lens-led-high-brightness-headlights-product/

Den lyssamlende effekten til LED-lyslinser oppnås gjennom den spesielle utformingen av linsene. Linser fokuserer lyset på et punkt, og skaper en lys stråle som lar lyset reise lenger. I tillegg kan linsen også kontrollere divergensområdet for lys for å forhindre at lyset blir for spredt og påvirker sikkerheten til andre kjøretøy og fotgjengere. Utformingen av linsen kan begrense vinkelen på lyset slik at den kun lyser opp området som skal belyses, og forbedrer dermed lyseffekten.

I tillegg bruker LED-teknologi iprojektor frontlyktergir flere fordeler i forhold til tradisjonelle lyskilder. LED-lyskilden med linse er jevnt fordelt, LED-lyset med linse er mer konsentrert, og spredningsamplituden er mer vitenskapelig. Gjør den ideell for bilbelysning.

 https://www.wwsbiu.com/car-led-headlight-1-8-inches-dual-light-matrix-lens-led-high-brightness-headlights-product/

LED billys linserer en uunnværlig del av billys. De kan forbedre lyseffekten til billys og gjøre kjøring tryggere. Denne 1,8 tommers dual-light matriselinsen er en ny LED-projektorlinse med uovertruffen ytelse og holdbarhet. Den forbedrer veisikten og sikkerheten, er energisparende, miljøvennlig og enkel å installere. Ved å konsentrere og begrense vinkelen på lyset kan linsen gjøre lyset fra frontlysene mer konsentrert og effektivt, og gi føreren bedre sikt samtidig som man unngår forstyrrelser med andre kjøretøy og fotgjengere. Utstyrt med et kjølesystem for å sikre optimal ytelse og levetid, er det ditt beste valg.


Hvis du vil vite mer eller kjøpe billykter, vennligst kontakt WWSBIU-tjenestemenn direkte:
Selskapets hjemmeside:www.wwsbiu.com
A207, 2. etasje, Tower 5, Wenhua Hui, Wenhua North Road, Chancheng District, Foshan City
WhatsApp: +8617727697097
Email: murraybiubid@gmail.com


Innleggstid: 27. mai 2024